لنف ادم چیست

مقالات
بازدید: 5434

علائم سرطان پستان

مقالات
بازدید: 7798
 
  1.  جهت حفظ کیفیت آستین های طبی مورد استفاده در لنف ادم لازم است به طور مرتب شستشو شوند . شستشوی روزانه باعث‌برگشت بافت کشسانی و پاک شدن آلودگی های محیط می‌شود .
  2. آستین های طبی مورد استفاده در لنف ادم ، باید در آب ولرم و‌بدون استفاده از پودرهای آنزیم دار ، نرم کننده های البسه و‌مواد سفید کننده شستشوشوند .
  3. از خشک کردن آستین های طبی بر روی بخاری و‌شوفاژ و یا در مقابل آفتاب اجتناب شود . بهترین روش برای خشک کردن ، پهن کردن آن بر روی حوله یا ملافه و در دمای محیط است .
  4. از آنجایی که چربی ها قادر به از بین بردن بافت آستین های لنف ادم میباشند لازم است از چرب کردن دست با روغن یا وازلین اجتناب کرد و برای حفظ رطوبت پوست از مرطوب کننده ها موجود در داروخانه استفاده کرد .
  5. آستین های طبی لنف ادم بر حسب نحوه‌ی استفاده و مراقبت بین ۶-۴ ماه قابلیت استفاده دارند . استفاده از آستین فرسوده موجب برگشت لنف ادم می‌شود .
  6. اندازه آستین طبی مورد استفاده در لنف ادم باید به طور دقیق توسط درمانگر تعیین شود ، علیرغم تصور عده ایی از بیماران آستین های تنگ موجب تشدید لنف ادم می‌شوند.
  7. آستین های فشاری مورد استفاده در لنف ادم باید در طول روز مورد استفاده قرار بگیرند و‌از پوشیدن آن در هنگام خواب باید خودداری کرد .
  8. -آستین های لنف ادم انواع گوناگون دارند . نوع و فشار مورد نیاز شما را پزشک لنفوتراپیست تعیین می‌کند .
  9. حداکثر زمان استفاده از آستین های طبی ۱۲ ساعت در روز است . استفاده بیشتر میتواند موجب تشدید تورم شود . ضمن اینکه باید توجه داشت از در آوردنهای مکرر آستین طبی در طی روز باید خودداری کرد .
  10. زمان تعویض آستین لنف ادم هنگامی است که : بعد از شستشو به حالت قبلی خود بر نگردد یا آستین را بتوان به راحتی پوشید و یا در آن منفذ یا سوراخی ایجاد شود .
  11. کلیه ورزشهای توصیه شده توسط پزشک لنفوتراپیست باید با آستین طبی انجام شود .
  12.  بهتر است در صورت امکان بیش از یک آستین تهیه کنید ؛ یکی برای پوشیدن یکی برای شستن
بازدید: 758تاریخ انتشار : 1399/11/07